Politika

Direktno.rs

05. 08. 2021. 18:13 22

Vučićević za Vučića rekao da je kriminalac?! (VIDEO)

Aleksandar Vučić u medijima koje kontroliše ima neograničen broj branilaca, koji, kada je to potrebno, otrče na neku od televizija sa nacionalnom frekvencijom da brane lik i delo predsednika od izmišljenih napada. Ali, nakon onoga što je rekao Dragan Vučićević, urednik Informera, Vučić je verovatno u sebi rekao "molim vas, nemojte više da me branite".

Naime, Vučićević je gostovao na televiziji Pink, gde je izrekao sledeće:

- Molim vas, samo pogledajte. Recite mi, da li postoji čovek, da li postoji kriminalac, ubica, tajkun, da li postoji bilo koji milioner, bilo koji čovek u novijoj istoriji Srbije napadan u medijima na način i u količini na koji je napadan predsednik Aleksandar Vučić? - rekao je urednik Informera, a onda i dodao:

- Ja ne znam. Evo, gledaoci neka se zamisle... Da li postoji ijedan kriminalac o kome je odštampano više miliona stranica najgore mržnje? - naglasio je Vučićević, što je brojne korisnike Tvitera, gde se ovaj video deli, ostavio u šoku i bez teksta.

A kada su se malo oporavili od ove Vučićevićeve izjave, koji je za Vučića rekao da je kriminalac, ređale su se reakcije tviteraša:

- Vučić: Mojne, brate, više da me braniš - napisala je ljupka ok.

- Realno, Vučić je i čovek i tajkun i kriminalac. Bolje nije mogao da ga opiše - smatra DJ_Callmethefixer.

- Jesam li ja dobro razumela ili je OVO upravo reklo da je naš predsednik kriminalac??? Pa šta je sledeće? Da lupi da su 2020. godine bili neki izbori - navodi Danka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati