Politika

[ Izvor: N1 ]

21. 07. 2021. 16:18 5

Članovi Levijatana pretili Pavlu Grboviću (VIDEO)

Lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović na svoj Tviter nalog postavio je video i napisao da su ga vređali i pretili mu članovi Levijatana.

- Pre nego što sam uključio kamere, dobri momci koji vole kuce i mace su mi dobacivali da će me ošišati i polomiti pi**u, uz standardni repertoar uvreda…. Šumatovac, centar grada, pred 30-ak ljudi. Hvala državi što mi omogućava da se osećam bezbedno - napisao je Grbović.

A zatim je i dodao:

- Sve što treba da znate o mom današnjem sukobu sa Levijatanom je sledeće: Da se nije desilo u centru grada i da nisam koliko-toliko javna ličnost, sada bih sigurno bio u bolnici. Pa, ako se nekome sviđa takvo društvo, neka podržava ovu vlast.

Pokret slobodnih građana predao je krajem juna Republičkom javnom tužilaštvu inicijativu za zabranu, kako navode, "militantnog pokreta Levijatan". Podršku su im pružili i drugi pokreti i stranke među kojima su Nova i Demokratska stranka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati