Politika

R. Ć.

20. 07. 2021. 10:29 16

"Indijci, skupovi, autobusi... Kome to korona nedostaje?"

I dok stučnjaci najavljuju da je četvrti talas koronavirusa u Srbiji neizbežan, vlast kao da je gluva na njihove apele da se mere poštuju. Koncerti, stranačka okupljanja, bezbroj turista, naročito iz Indije u kojoj je i začet novi, zarazniji takozvani delta soj virusa, sve to ima za posledicu povećan broj zaraženih.


- Pustili Induse, iz najzaraženije zemlje na svetu, bez ikakve kontrole, organizuju političke skupove u zatvorenom sa hiljadama posetilaca, pritom ih dovoze autobusima, prave koncerte režimskih podrepaša. Kome to tetka pandemija toliko nedostaje, ko to nama radi da se teta vrati i zašto? - upitao je Siniša Kovačević na Tviteru.

Kao što je to naglasio Kovačević, stiče se utisak kao da vlast priziva nestabilnu epidemiološku situaciju, budući da se ovako neodgovorno ponaša u veoma delikatnoj situaciji. Četvrti talas koronavirusa u svetu je već počeo i samo je pitanje vremena kada će stići do nas...

Za to vreme, vlast će ubrzano raditi na pripremi za izbore koji će, po svemu sudeći, biti na proleće. Jer, najbitnije je povećati rejting, a ako se usput poveća i broj zaraženih, koga briga za to...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati