Politika

Direktno.rs

21. 06. 2021. 22:37 7

Đilas: Bliži se dan pobede, zato besne

Glavna promoterka naprednjačke nekulture Sandra Božić opet je napala lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, optuživši ga da je produžena ruka kriminalaca sa kojima jatakuje protiv Srbije. On joj je na smiren način (nešto što je Božićki strano) odgovorio, da naprednjaci znaju da se bliži dan pobede, da su u panici, pa zato besne.

- Nema veće motivacije od nade koju vidimo kod hiljada ljudi sa kojima razgovaramo širom Srbije, boreći se za konačni odlazak ove izopačenosti koja vlada našom zemljom. I svi sa osmehom! Znaju da se bliži dan pobede. A ovi zato besne. U panici su. I treba da budu! - napisao je Đilas na Tviteru.


Đilasov tvit bio je odgovor na novo vređanje narodne poslanice iz redova naprednjaka Sandre Božić, koja je poznata široj javnosti po primitivnim ponašanju i vokabularom nedostojnim funkcije koju obavlja.


- Produžena ste ruka kriminalaca sa kojima jatakujete protiv interesa građana Srbije! Stranačke odbore vam vode dileri, bivši robijaši i lokalni kriminalci! Ali ne znate za bolje, jer sličan se sličnom raduje! - napisala je Božić na Tviteru.

Očigledno da plata narodnog poslanika dotičnoj služi da vređa opoziciju, te joj se od silnog posla priviđaju dileri, kriminalci i robijaši. Dobro je da nije opet prividela stan od jednog hektara, to jest 10.000 kvadrata, za šta je pre neko vreme optužila Mariniku Tepić da ima u svom vlasništvu u Novom Sadu.

Kakva nam je trenutna postava u Narodnoj skupštini, i ne čudi činjenica da su građani odavno izgubili veru u institucije države.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati