Politika

Direktno.rs

19. 04. 2021. 19:59 54

Palma organizovao bunga-bunga žurke, pozvao i Brnabić

Premijerka Ana Brnabić je u vreme dok je bila ministarka u intervjuu za režimske medije otkrila jednu iznenađujuću činjenicu o odnosu sa Draganom Markovićem Palmom. Naime, ona je tada izjavila da ju je Palma zvao na bunga-bunga žurke.


- Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima - kazala je ona te 2017. godine za režimski tabloid.

Termin bunga-bunga žurke nastao je, inače, zbog žurki bivšeg premijera Italije Silvija Berluskonija koji je optužen da je 2010. godine imao seks s maloletnom prostitutkom. Berluskoni se na sudu branio da nije znao da je navedena prostitutka maloletna.

S obzirom na to su predstavnici vlasti očigledno znali da Marković organizuje izvesne bunga-bunga žurke i da se tu, kako je premijerka pre četiri godine navela ljube "žene za ženama i muškarci za ženama", postavlja se pitanje da li su to one žurke za koje svedok navodi da su se održavale u hotelu i da su tu dolazile maloletne devojčice?

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je danas na konferenciji za medije da Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, "podvodi žene i devojčice".

- Rešio sam da ispričam deo svog rada za Markovića, ne mogu reći gospodina jer on to nije. Radio sam u hotelu u Končarevu, koji je Markovićev. U tom hotelu nakon raznih žurki, pevale su naše "zvezde", putem Lux taksija dolazile su devojčice od 15, 16, 17 godina, što su devojčice za njega i ljude koji su njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki devojčice idu sa njim ili njima. Uglavnom je to nakon napijanja devojčica. Pričali su im da im neće biti ništa i da će im biti okej, ali ništa tu nije okej, jer su te devojčice doživele traume. Verujem da je jedan čovek koji je govorio o pedofiliji mislio na njega - glasilo je svedočenje jednog od građana Jagodine.



Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 54

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati