Politika

Direktno.rs

05. 03. 2021. 19:31 13

Đuka dao otkaz Vučiću: Neće na pregovore!

Svedoci ste da svakodnevno pojedini mediji, naklonjeni tajkunskim strukturama, na svaki mogući način ruže i vređaju mene i pojedine moje kolege, jer smo mi navodno određeni za međustranački dijalog ispred SNS - napisao je visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović i demantovao da je on jedan od petoro pregovarača u dijalogu sa opozicijom ispred naprednjaka.

 

- Na stranu to što ja pojma nemam da sam određen za tako nešto, a da budem još iskreniji uopšte me ta tematika ne zanima u životu, ipak nije mi jasno kako neko misli da vodi dijalog sa bilo kim od nas ako nas prethodno vređa i blati. Šta je cilj takvog ponašanja? Da li hoćete da dijalog propadne i pre nego što je počeo - naveo je Đukanović, i dodao:

 

- Znači, da još jednom podvučem, mene na tu temu niko ništa nije pitao, niti me konsultovao, pojma nemam da li sam za bilo šta po tom pitanju određen, a lično sam krajnje nezainteresovan da se time bavim. Ipak, ako stranka smatra da bih trebalo da budem deo tog procesa učestvovaću i biću konstruktivan, mada bih voleo da ne budem deo toga. Razlog je lična nezainteresovanost. Živi bili - stoji u njegovom statusu na Fejsbuku.

Podsetimo, pregovori vlasti i opozicije tema je koja već neko vreme izaziva prilično veliku pažnju javnosti, a, kako je navedeno još pre 10-ak dana predstavnici vlasti su dobro poznata petorka: Aleksandar Martinović, Vladimir Đukanović, Vladimir Orlić, Sandra Božić i Biljana Pantić Pilja. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati