Politika

S. M.

20. 02. 2021. 14:25 2

"Vreme je da se opozicija spoji i da nestanu podele"

Na otvaranju kancelarije Stranke slobode i pravde u Nišu lider SSP Dragan Đilas naglasio je da je u danu nakon što je preminuo Đorđe Balašević teško govoriti o politici i razdvojenim građanima u Srbiji.

- On je bio čovek koji je sve nas spajao uz kojeg smo prošli strašne periode u istoriji. Uskoro će doći vreme kada će se narod u Srbiji spojiti. U tom sutrašnjem danu, koji dolazi, svi će morati da daju odgovore na pitanja zašto su bili deo jednog sistema koji je Srbiju zadužio pedeset milijardi evra. Mi verujemo u pravdu i u to da svako treba da snosi posledice onoga što je uradio - kazao je Đilas u svom obraćanju novinarima.

On je dodao da su danas vlast i mafija isto i da to građani vide. Zato su sve više protiv aktuelne vlasti, ali ih opozicija još nije sve pridobila.

 

- Podele moraju da prestanu. Moramo da pokažemo jedinstvo i sve opozicione opcije moraju da stanu zajedno na liniji. Verujem da ćemo stvoriti uslove za kakve - takve fer izbore i tada ćemo pobediti - siguran je on.

Đilas je istakao da Stranka slobode i pravde i svi njeni članovi nedvosmisleno ostaju na istom putu i da je Niš jedan od gradova u Srbiji gde se oseća želja za promenom.

- Svi smo ovde, jer želimo da pokažemo da bez jedinstva i sloge nema napretka i da je dosta više podela. Za to ćemo se boriti - zaključio je on.

Pored Đilasa otvaranju kancelarije prisustvovali su i potpredsednici SSP Marinika Tepić i Dejan Bulatović, kao i zamenik rpedsednika SSP Borko Stefanović, a situaciju na jugu Srbije i posebno u Nišavskom okrugu opisala je predsednik Gradskog odbora SSP Niš Jelena Milošević. Ona je istakla da je jedna od stotine onih koji pokušavaju da vrate dostojan život svim građanima Srbije.

- Znamo d anaš grad nije naš, jer nas je podelila gospođa koja je na mestu gradonačelnika nIša. Ona je ta koja javno govori da duguje SNS što je na toj poziciji i deli građane na njihove o one druge. Takva mržnja nikada nije postojala i mi imamo plan kako da promenimo režim koji nas deli. Poručujem građanima da moraju da pobede svoje strahove i da ustanu protiv onih koji nam uništavaju grad - naglasila je Milošević.

Za nju je ključna stvar vera u pobedu, koja, kako kaže je apsolutna u niškom odboru, kao i u čitavoj Stranci slobode i pravde.

- Ja sam jedna među jednakima i znam da će pobeda uskoro doći - sigurna je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati