Politika

M. Ž.

26. 01. 2021. 18:57 24

Atlagić opet briljira: Vučić jedini slobodni vladar u Evropi

Zapamtite dobro, gospodo narodni poslanici, jer vidim da neki to zaboravljaju, a građani to dobro znaju, danas je Aleksandar Vučić poslednji, jedini slobodni vladar u Evropi. Ponavljam, poslednji i jedini vladar u Evropi - rekao je za skupštinskom govornicom poslanik SNS Marko Atlagić, koji kao da se takmiči kako sam sa sobom, tako i sa drugim kolegama iz redova SNS ko će veću besmislicu da izgovori.

On je naveo da je Vučić prvi finansijski konsolidovao državu, da je prvi obeležio NATO agresiju nad Srbijom, te da je prvi rekao da neće uvesti Rusiji sankcije.

- Prvi je posle dosovskog uništenja podigao Vojsku Srbije na zavidan nivo. Da li je tačno gospodo iz bivšeg režima? Možete vi vršiti propagandu koju god hoćete, nemate energije da se sa nama ovde nosite na dokazima, a ne samo dokazima, gde niste imali jer sam ja ovde tri saziva, ovo je četvrti, i nikada niste mogli izdržati u ovoj dvorani više od 15 minuta - rekao je Atlagić.

Naravno, on se ponovo u vokativu obraćao predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, koji niti je bio prisutan u sali, niti je poslanik uopšte.

- U njihovo vreme žene su prve ostajale bez posla, je l’ tako gospodine Đilas, koji sada posmatraš ovaj prenos iz svog udobnog stana, a time i bez ekonomske samostalnosti, što je za posledicu imalo profesionalnu neostvarivost i ekonomsku zavisnost žene - kazao je Atlagić.

Podsetimo, poslanik SNS je pažnju na sebe skrenuo kada je krajem prošle godine terao iz zemlje glumca Dragana Bjelogrlića, čije ime nije znao ni da izgovori, a ni da pročita.

Naravno, kako se ne složiti sa Atlagićem da je Vučić jedini i poslednji slobodni vladar u Evropi. Nikad više sloboda govora, fer i poštenih izbora, medijskih sloboda... Nikad manje kriminala, nikad manje partijskog zapošljavanja, zar ne?

To je očigledno ta paralelna naprednjačka definicija slobode...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati