Politika

T. D.

25. 01. 2021. 15:31 13

TOMA ne zna šta radi, MONA tone sve dublje

Novopečeni ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, toliko se izgubio u novoj ulozi da režimski tabloidi moraju da ga brane od istine. Tako su optužili nezavisne portale Direktno.rs i Nova.rs za orkestrirane napade na njega, što je zapravo smešno jer nisu mediji krivi što Toma Mona ne zna šta radi, ali i oni oko njega čim mu dozvoljavaju da tone sve dublje.

"Srpski telegraf" i iznosi biografiju ministra Momirovića, i tvrdi kako se protiv njega prave konstrukcije, izmišljaju greške, da armija botova na društvenim mrežama nasrće na njega, kao i da se kreira atmosfera u kojoj treba da se diskredituje.

Međutim, zaboravili su da napišu kako Toma Mona sam sebe diskredituje, nerazumevanjem pozicije u kojoj se nalazi, funkcije na koju je postavljen i uloge koju mu je vrhovni komandant namenio. Botovanje na Tviteru i obilazak terena zaista nije isto, trebaće mu vremena da se uhoda u novim cipelama.

U odbrani neiskusnog ministra, naravno po nalogu, takmiče se kobajagi nezavisni analitičari i ekonomisti, i  neubedljivi šef poslaničke grupe SPS u parlamentu Đorđe Milićevića, koji medije koju su protiv režima proglašava uplašenim?!

Reče i ostade živ: Oni se plaše Tome Mone!

- Svako ko poput ministra Momirovića na ozbiljan i odgovoran način obavlja svoj posao i nezavisan je od te kvazielite biće meta ne samo opozicionih medija, već i opozicije. Cilj tih napada je da se diskredituje ono što on radi jer ga se plaše. Kako ne mogu da mu pronađu nikakvu mrlju, oni će da izmisle nešto da bi kroz psihološku svest građana pokušali da unište poverenje u čoveka koji odgovorno radi i vrši odgovornu funkciju. Najbolji odgovor na takvu vrstu napada jesu rezultati. On treba, kao i do sada, da nastavi da radi svoj posao na odgovoran i posvećen način i postiže rezultate, u šta ja ne sumnjam - ocenjuje Milićević za "Srpski telegraf".

Kafa (u skupštini) za gospodina! Svaka čast kako odbrani koalicionog partnera, ni on sam sebe ne bi bolje odbranio. A da mu je lako, nije, treba ispuniti Vučićeva očekivanja...

- Znao sam da ulazak u politiku donosi i neprijatelje. Uvek sam bio spreman na razmenu mišljenja i kritiku, ali podmetanja, iskonstruisane afere i montaže su nešto na šta ne mogu da se naviknem. Ne može Srbija da ide napred ako se ne vrednuju rezultati i veliki projekti koji će društvo uvesti u 21. vek, već se kontinuirano mrzi i blati sve što ne pripada njihovoj političkoj opciji - izjavio je Momirović.

Veliki je posao pred Tomom... Treba napraviti mostove, brze pruge, tunele, očistiti kadrove Zorane Mihajlović, sarađivati sa iskompromitovanom državnom sekretarkom Biljanom Popović...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati