Politika

I. M.

12. 01. 2021. 12:09 10

MALO JE SVAKI DAN Vučiću, što te nema više na TV?

Znam da je gledaocima dosadno, ali vas molim da me pustite, ja ne gostujem često po televizijama, više odgovaram na pitanja novinara. I zato želim svaku priliku da kod vas na televiziji iskoristim - izjavio je Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica", autora Milomira Marića, na TV Happy.

I opet je Vučić napravio žrtvu od sebe gostujući kod jednog od svojih omiljenih voditelja, kod kojeg može pričati šta i koliko hoće. I tako je iskoristio priliku da obmane javnost u vezi broja gostovanja na televizijama.

Zato smo otvorili Instagram nalog "buducnostsrbijeav" i prebrojali gostovanja Vučića u 2020. godini. Prema dostupnim statusima, Vučić je imao ukupno 33 gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekfencijom.
Od toga, 11 gostovanja na TV Pink, 9 gostovanja na RTS, 8 gostovanja na TV Prva, 3 na TV Happy i 2 na TV B92.

Računali smo samo gostovanja u studiju, a tu su još brojna uključenja uživo, konferencije za štampu i drugi oblici pojavljivanja.

Ovome treba dodati i gostovanje na TV Vijesti u Podgorici, pred sahranu mitropolita Amfilohija, kao i gostovanje na TV Kopernikus, kod svog partijskog kolege Vladimira Đukanovića u emisiji "Na kraju dana sa Đukom", 9. marta.
Dakle, Vučića smo tokom 12 meseci u godini mogli da vidimo skoro tri puta mesečno na nekoj od televizija sa nacionalnom frekfencijom. Sa druge strane, gostovanje nekog opozicionog lidera bilo je nemoguće.

I sada se Vučić žali javnosti kako ne gostuje često. Malo mu je medijske pažnje... I kako već uveliko kruže šale, uskoro će početi da nam iskače i iz frižidera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati