Politika

Direktno.rs

10. 01. 2021. 21:55 25

Vulin briljira: Marinika Tepić je nesrećnica

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da nije otišao u Niš dan nakon automobilske nesreće kako bi zataškao slučaj i prikrio bahatog vozača zbog viših interesa, a potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić "počastio" je epitetom nesrećnica.

- Da li ministru treba opravdanje da bi obišao policiju u Nišu? To je priča one nesrećnice Marinike Tepić. Da vas neko optuži da prikrivate nesreću, a policija je odmah uhapsila bahatog vozača... Mi živimo u takvom sistemu vrednosti, naš javni prostor je toliko zagađen, to je sve odvratno - rekao je Vulin u emsiji "Hit tvit".

On je dodao da su takođe laži da je vozač audija Nemanja Stamenković (19) koji je usmrtio maloletnog Andreja Prekljušaja (12) i Dejana Ilića (48) sin žene koja je blisko povezana sa režimom.

- Ta žena je najpre bila državni sekretar, pa su je povezivali sa ovom ili onom strankom. Ništa od toga nije tačno - naveo je Vulin i dodao da ne zna da li će neko iz niške policije snositi odgovornost zbog ove tragedije.

- Prošle godine je poginulo oko 500 ljudi, manje nego ranijih godina. Sutra ću imati sastanak u Nišu sa direktorom policije i ostalima. Ako neko nije dobro radio, nije problem da bude smenjen, ali videćemo da utvrdimo činjenice i da li treba preduzimati neke mere - rekao je.

Komentarišući jučerašnje proteste u Nišu, ministar policije kaže da ih je "opozicija iskoristila u političke svrhe".

- Imaju pravo da budu nezadovoljni i da traže da radimo bolje. Moj posao je da njihovu zabrinutost učinimo manjom. Što se tiče opozicije, svako može da koristi šta misli da treba u svrhu promocije, ali smrt deteta ne bi trebalo da se koristi za takve ciljeve - kazao je Vulin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati