Politika

Direktno.rs

08. 12. 2020. 10:56 7

URLATOR, PA POSLANIK Razvojni put SNS bota

Bivši predsednik opštine Stari Grad podelio je na svom Tviter nalogu objavu o genezi i razvojnom putu SNS bota Viktora Jevtovića, koji je od "vikara" na Trgu republike, skandala u Rektoratu i službovanja u Poštanskoj štedionici avanzovao do narodnog poslanika.

- Kako se napreduje u SNS 24.4.2019. Slučajni prolaznik na Trgu republike (SNS vikar - dnevnica 10 evra) 13.9.2019. Slučajni student u Rektoratu (SNS vikar - dnevnica 10 evra) 7.12.2020. Narodni poslanik koji podržava dan nasilja nad ženama (SNS vikar - PLATA 1000 evra) - napisao je Bastać na svom Tviter nalogu.

Kao što se vidi na snimku, Jevtović je za samo godinu dana od običnog urlatora bez repa došao do pozicije predstavljanja građana Republike Srbije, a u međuvremenu je pokazao svu SNS bahaost i nepristojnost, mizoginiju i mržnju prema svima koji misle drugačije.

Ipak, izgleda da je to oprobani recept koji u SNS kuhinji pali i da je čovek kvalifikovan da se nađe na vladajućoj stranci.

- I posle kao mladi nemaju perspektivu u Srbiji?!? Dovoljno je samo da nedostatak srama, morala i obrazovanja nadoknadite bolesnom ambicijom. Uspeh zagarantovan - glasi jedan od komentara.

Da zlo bude veće, pomenuti gospodin je u istoj toj Narodnoj skupštini izjavio da podržava dan nasilja nad ženama, izazvavši burne rakcije u javnosti. Kako je Marinika Tepić ranije pisala, on je pre mesta u skupštini službovao (botovao) u Poštanskoj Štedionici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati