Politika

Direktno.rs

31. 10. 2020. 13:49 43

"Vučiću, sramoto, šta ćeš ti na sahrani Amfilohija?"

Kako te nije sramota? Tvoji režimski dnevni listovi nedeljama posle izbora i pada Đukanovićevog režima vređaju i pljuju Mitropolita Amfilohija, a baš sada posle 9 godina vlasti prvi put ideš u CG? Gde si bio kad su tamo stradali srpski narod i SPC i kad je tvoj prijatelj Milo harao, napisao je na Tviteru lider pokreta Dveri, Boško Obradović.

- Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija - napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.
Među prvima koji je reagovao na nameru Vučića da prisustvuje sahrani čoveka kojeg je provlačio kroz medijsko blato, jer nije želeo da se proda, jeste predsednik Dveri, koji je ukazao na licemernost naprednjačkog lidera, koji pokušava da prikupi koji poen u nacionalno opredeljenom biračkom telu.

- Vučić je izdajnik. Svojim ponašanjem i postupcima pokazuje da će izdati Kosovo - izjavio je blaženopočivši mitropolit za Aleksandra Vučića.

Imajući u vidu stavove Amfilohija prema Aleksandru Vučiću, kako onda nazvati ovaj čin nego kao vrhunsku političku perverziju, koju samo mozak Vučića može da smisli.
- Gospodin Vučić je predsednik, naravno privremeni, kao i svi predsednici Srbije i to je za poštovanje za one koji su ga izabrali, ali on nije predsednik srpskog naroda u svetu - kazao je Amfilohije dan uči dodele ordena Sv. Save Aleksandru Vučiću, činu kojem se oštro usprotivio.

Zato Vučić može otići u Podgoricu samo u svoje ime i onih koji su ga izabrali, ali ne i u ime svih onih koje je svojom politikom ponizio i upropastio, a takvih je većina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati