Politika

Direktno.rs

28. 10. 2020. 12:54 17

Đuka Vučićevom Kriznom štabu: Manite se ćorava posla oko zatvaranja!

"Gospodo iz Kriznog štaba, platu koju primate daje se iz budžeta, a budžet vam pune ugostitelji, hotelijeri ili neki drugi privatnici koje bi da zatvarate. Ova zemlja mora da radi i da čuva radna mesta. Manite se ćorava posla oko zatvaranja i ograničenja", poručio je na Tviteru Vladimir Đukanović, poslanik SNS u Skupštini.

Dva puta u razmaku od samo 11 dana Vladimir Đukanović, jedan od najviđenijih članova Srpske napredne stranke, udario je na Vučićev Krizni štab. Prvi put se to odnosilo na najavu obaveznog nošenja maske na otvorenom, koje je najavila, pa onda porekla Darija Kisić Tepavčević, kada se Đuka oglasio na Fejsbuku i pobunio se protiv te odluke.

Kasnije je na intervenciju iz vrha SNS, Đukanović obrisao tu objavu sa Fejsbuka.

Sada, nepune dve nedelje kasnije poslanik naprednjaka u Skupštini se ponovo oglasio na društvenim mrežama i opet je udario na Krizni štab.

- Protiv sam pooštravanja mera koje Kon najavljuje - rekao je Đukanović i naglasio:

- Apelujem na državu i medije da se prekine sa pričom o koroni i samim tim da se zaustavi nepotrebno podizanje panike i zastrašivanje ljudi.

Posebno se Đuka pobunio protiv najavljenih mera koje direktno pogađaju ugostiteljske radnike.

- Koja je svrha ograničavanja rada ugostiteljskih objekata? Čemu ta ludost koja najdirektnije pogađa na hiljade ljudi koji rade u tom sektoru? Manite se besmislenih mera i prekinite uopšte da pričate o koroni - rekao je poslanik SNS, pa dodao:

- Gospodo iz Kriznog štaba, platu koju primate daje se iz budžeta, a budžet vam puni isti taj ugostitelj, hotelijer ili neki drugi privatnik koga bi vi da zatvarate i ograničavate. Ova zemlja mora da radi i da čuva radna mesta. Manite se ćorava posla oko zatvaranja i ograničenja - istakao je Vladimir Đukanović.

Na kraju je zaključio:

- Da se razumemo, ja nisam neko ko tvrdi da je korona zavera, niti da ne postoji. Nisam ni antivakser. Samo sam protiv besmislenih mera zatvaranja i ograničenja, jer one ubijaju ekonomiju. Takođe, izražavam sumnju u nošenje maski, jer ni među strukom ne postoji saglssje po tom pitanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati