Politika

Direktno.rs

21. 09. 2020. 12:48 10

Vulin preti Krivokapiću: Povedite malo računa...

Nemam nikakve relacije s Vučićem! Nikad nisam ni bio u kontaktu s njim! Nije me nikad nazvao, niti čestitao. Zamena ovoga za ono je stvaranje nepotrebnog scenarija koji CG neće dozvoliti bilo kome, makar se zvao i Aleksandar Vučić!Znam da su Vučić i Đukanović veći prijatelji nego ja i neko meni najbliži! Zašto me sad Vučić i njegovi mediji napadaju?! Zato što i dalje ima dobre relacije s Đukanovićem - rekao je za TV Face Zdravko Krivokapić, lider crnogorske opozicije, pobednika na nedavnim izborima.

Odgovor je stigao od glasnogovornika predsednika Srbije, Aleksandra Vulina, ministra odbrane, koji govori ono što Vučić misli, poput mnogih...

- Drago mi je što će biti formirana nova vlada u Crnoj Gori i želeo bih da im kažem da ne koriste Srbiju za opravdanje svakakve gluposti. Nemojte da pričate budalaštine kao gospodin Krivokapić koji kaže kako Milo Đukanović i Aleksandar Vučić imaju neke zajedničke poslove. Povedite malo računa - rekao je Vulin u jutarnjem programu Televizije "Pink" te naglasio da je Crna Gora bratska zemlja i da sa njom želimo da imamo dobre odnose.
Komentarišući izjave da se Srbija mešala u izbore u Crnoj Gori, Vulin je dodao "da se Vučić mešao u te izbore pobeda bi bila ubedljivija".
- Crna Gora treba da vodi računa o tome da je Srbija tu i da treba da ima najbolje moguće odnose sa njom. Što se tiče Aleksandra Vučića, on će učiniti sve da Crna Gora bude uspešna, ali ne morate da slušate gluposti bivšeg režima i da vam to bude politika. Nemojte gospodine Krivokapiću da govorite o tome da Aleksandar Vučić ima poslove sa Milom Đukanovićem. Do juče smo to slušali pa smo slušali kako je rušio Đukanovića. Vodite računa o tome šta su vam građani na litijama rekli, nađite mi jednog koji je šetao na litijama i ko misli da ne treba sa Srbijom da imate bratske odnose pa i ujedinjenje. Mi ne tražimo nikakvo ujedinjenje, mi smo tu, samo da nemamo neprijateljsku vladu - poručio je ministar Vulin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati