Politika

Direktno.rs

15. 08. 2020. 18:35 10

Vučić: Šešelj u mene nema poverenja (VIDEO)

Kada je odlučio da zajedno sa Tomislavom Nikolićem pocepa Srpsku radikalnu stranku, što se pokazalo kasnije kao veoma dobro osmišljen plan, Aleksandar Vučić se pojavio u javnosti sa gotovo plačnim izrazom lica, jadikujući nad činjenicom da je izgubio poverenje svog "političkog oca".

Sve u političkom imidžu Aleksandra Vučića je marketing. Za svaku priliku on ima određeno lice, u zavisnosti od prilike: uzbuđeno, egzaltirano, tužno, plačno, dramatično...

Javnost je saznala da je dvojac Vučić-Nikolić pripreman od strane marketinške agencije bivšeg američkog ambasadora, Vilijama Montgomerija, te ne čudi kako je Vučić uspeo da privuče na svoju stranu čak i najtvrdokornije pristalice Vojislava Šešelja.

Neposredno nakon "razlaza" sa radikalskim vođom i idolom u kojeg se godinama kleo, gostujući na jednoj od televizija, na samo sebi svojstven način, kao da će svakog trenutka da zaplače, Vučić kaže:

- Šešelj je rekao da u mene nema poverenja.

Zatim je pokušao da omalovaži svoje dojučerašnje stranačke kolege i saborce.

- Šešelj je smatrao da gospodin Todorović, možda Gordana Pop Lazić, možda gospodin Mirčić, možda bilo ko drugi, obrazovaniji i ozbiljniji... - izjavio je Vučić, pokušavši da sebe stavi iznad svih u stranci, aludirajući da je on taj koji je najobrazovaniji i najozbiljniji u SRS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati