Politika

Direktno.rs

01. 08. 2020. 11:54 7

"Vučiću, samo si zaboravio da kažeš da se Šarić sam predao"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na izjave o kriminalu i korupciji bivšeg predsednika Srbije i predsednika SDS Borisa Tadića i pozvao novinare da provere kada je uhapšen narko diler Darko Šarić, koji je juče osuđen na 9 godina zatvora zbog pranja novca. Međutim, pošto je Vučić očigledno zaboravio kako je došlo do Šarićevog hapšenja, usledio je Tadićeg odgovor!

 

- Vučić kaže da će se videti kakav sam ja čovek po datumu Šarićevog hapšenja. E to je istina, jer se zaista po tome i vidi ko je ko. Samo je "zaboravio" da kaže da se Šarić tog dana sam PREDAO, imajući poverenje u njegovu vlast, a ne našu koja je završila istragu i podigla poternicu - napisao je Tadić na svom Tviteru. 

 

Podsetimo, Tadić je juče rekao da je u vreme kada je on bio predsednik Srbija imala najbolje rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala u regionu, da su istražili, uhapsili i procesuirali, između ostalih Darka Šarića.

 

Narko diler Darko Šarić zajedničkom akcijom državnih organa Srbije i Crne Gore u utorak 18. marta 2014. godine, oko 8:50 sproveden je na beogradski aerodrom, odatle u odeljenje MUP-a pa za potrage gde mu je utvrđen identitet, a potom u Specijalni sud. Međutim, posle lociranja Šarića, srpskoj vladi se 24. februara javio Šarićev branilac i ponudio predaju, što je Vlada prihvatila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati