Politika

[ Izvor: Južne vesti ]

21. 07. 2020. 16:19 13

Tončev o napadu: Sumnjam na lokalni SNS

Nakon što su izbušene gume na jednom od automobila firme "Tončev gradnja" u centru Niša, ispred hotela koji je u njegovom vlasništvu, juče je na još jednom vozilu njegove firme razbijena šoferšajbna ispred kuće Tončeva u Surdulici. Slučaj je prijavljen policiji i u toku je istraga, pišu Južne vesti.

- Sumnjam na lokalni SNS da tako pokazuje lojalnost predsedniku, jer su izgubili izbore u Surdulici. Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice. Ovo danas je gore i opasnije nego juče, pa se opravdano pitam šta će biti sutra. Da li ću morati da zatražim policijsku zaštitu? Od koga? I pre svega zbog čega i zašto sve ovo - pita Tončev.

Vlasnik firme i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev kaže da je to zabrinjavajući nastavak pretnji i zastrašivanja njega i njegove porodice i da sumnja da su incidenti povezani za lokalnim naprednjacima.

Kako kažu u firmi, kamere ispred kuće Tončeva su tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca, slučaj je odmah prijavljen policiji, a zbog pretećih poruka koje danima dobija sa nepoznatih brojeva podnete su krivične prijave protiv nepoznatih počinilaca zbog ugrožavanja sigurnosti.

U vranjskoj policiji kažu da je u ponedeljak, posle 21 sat prijavljeno da su nepoznati počinioci polomili vetrobransko staklo na vozilu marke “audi A6” koje je bilo parkirano ispred porodične kuće oštećenog.

Uviđaj je završen i radi se na rasvetljavanju slučaja.

Niška policija je juče identifikovala 38-godišnjeg muškarca za kog se sumnja da je oštetio gume na automobilu i sa njim su policijci obavili razgovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati