Politika

Direktno.rs

05. 07. 2020. 00:12 42

Premijerka na odmoru?!

Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, po nezvaničnim tvrdnjama, posle posete Novom Pazaru otišla je na godišnji odmor?! Poseta Novom Pazaru je jedan od najsramnijih događaja u političkoj istoriji Srbije. Nadmenost, bahatost i arogancija su krasili premijerku tokom boravka u ovom srpskom gradu.

To je Brnabić naročito pokazala kada joj se obratila jedna građanka koja je izgubila majku, a za čijeg oca nije bilo mesta u bolnici. Ona je tada postavila ključno pitanje koje danas postavlja svaki pametan slobodnomisleći čovek u Srbiji - zašto ste održali izbore?

Premijerka nije ni trepnula, a kamoli pocrvenela, ali je po svemu sudeći, koliko sutradan, sa partnerkom i njenim detetom otišla na godišnji odmor. Da stvar bude neverovatnija, to bi Ani Brnabić bio treći odmor u poslednja dva meseca. 

Prethodna dva puta je bila u hotelu "Ramonda" na Rtnju. Prvi put je ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica otvoren samo za nju i njenu partnerku.

Drugi put, prošle nedelje, hotel je bio otvoren i za ostale goste. Svedoci kažu da je premijerka u hotel stigla helikopterom, verovatno pravo iz Novog Pazara. 

Ukoliko se ove informacije, koje je Direktno.rs dobio iz pouzdanih izvora, pokažu kao tačne, onda je Ana Brnabić učinila jedan od najnečasnijih poteza u istoriji srpske politike.

Pozivamo premijerku Srbije da građanima kaže gde je bila tokom ove nedelje. To je njena obaveza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati