Politika

30. 05. 2020. 18:56 0

Šabac dobija novi gradski prevoz!

Gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za srbiju, članice Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović objavio je danas na svom tviter nalogu da se u Šapcu uspostavlja, kako je istakao, najbolji javni prevoz u Srbiji.

Zelenović je istakao da će u Šapcu uskoro početi da funkcioniše prevoz čiji će svi autobusi kao gorivo koristiti gas, što znači da neće biti zagađenja vazduha, ali i da će cena karte za prevoz biti najjeftinija u Srbiji, kao i to da će postojati aplikacija za prevoz Šapčana.- Uspostavljamo najbolji javni prevoz u Srbiji. Svi autobusi su na gas, nema zagađenja. Nova mobilna app. Najniža cena karte i nula dinara subvencije iz budžeta.

Zelenović se osvrnuo i na Gradsko saobraćajno preduzeće u Beogradu zbog trošenja ogromne količine novca na godišnjem nivou.

- Beograd potroši 110 miliona evra godišnje. Mi smo na različitom nivou civilizacije. Da budemo ponosni! Šabac je naš! - zaključio je Zelenović.

 Podsetimo, da se 2018. godine radilo o istinitim obećanjima Gorana Vesića, Siniše Malog i ostalih predstavnika Srpske napredne stranke, Beograđani bi danas koristili metro za javni prevoz, budući da je kao rok za završetak radova predviđena 2020. godina.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati