Politika

Direktno.rs

27. 05. 2020. 14:44 16

Uputstvo za naprednjake: "Morate da držite ovu sliku do 22. juna"

Srpska napredna stranka ne gubi vreme i svakodnevno je u predizbornoj kampanji, još od vanrednog stanja. Članovi ove stranke veoma poštuju instrukcije koje dobijaju od svojih šefova, a o tome svedoči i poruka sa "marketinškim instrukcijama", ali i video u kojem oni koji su dobili poslove preko SNS moraju javno da ih podrže.

- Od sad pa do izbora, baš svi moraju da stave broj 1, ili slogan (oba ću poslati sad) umesto profilne slike na vajberu, vocapu, na društvenim mrežama. Držimo tu sliku do 22. 06. Ispratite da li su svi stavili -  glasi prvi deo poruke koja je poslata svim aktivistima Srpske napredne stranke. 

A onda sledi i objašnjenje zašto je ovo bitno da se uradi.

- Dva su cilja: prvi je marketinški, da kad osoba uđe u imenik vidi gomilu slika istih, sa brojem jedan. Drugi - mnoge ljude je sramota da se javno deklarišu kao SNS, a dobili su mnogo od stranke - navodi se u objašnjenju. 

U poruci se dalje navodi da svi kandidati za odbornike, poslanike, buduće funkcije, sadašnji funkcioneri, svi članovi gradskih i opštinskih odbora, svi ljudi koji su dobili posao, svi imaju obavezu da drže jednu od ove dve stvari do izbora. 

- Ispratite i reagujte ako se neko pravi lud. Postoji i neka aplikacija za Fejsbuk, gde se dodaje samo na sliku dole naziv kampanje, eventualno može i to - navodi se na kraju poruke.

Međutim, ovo nije sve.

Svi koji su zaposleni preko Srpske napredne stranke dobili su zadatak da se javno po grupama obrate i kažu da će glasati za vladajuću stranku.  

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati