Politika

22. 05. 2020. 10:26 1

PRKOS U Malom Zvorniku i dalje bučni protiv diktature

Uprkos tome što su ih pristalice Srpske napredne stranke snimale dok su lupali u šerpe tokom akcije "Bukom protiv diktature", građani Malog Zvornika i dalje iskazuju svoje nezadovoljstvo na ovaj način u 20.05

"Solidarnost sa građanima Malog Zvornika. Uprkos pritiscima, oni i dalje "šerpuju" u 20.05. Danas smo sa ovim divnim ljudima," stoji kao poruka uz video "šerpovanja" na tviter nalogu Građanski otpor.

Veliki broj korisnika tvitera uputio je podršku građanima Malog Zvornika.

Dok, sa druge strane, govore da su izbori besmisleni i da je lupanje u šerpe čin pojedinca, koji ne znači automastski da smo kao društvo slobodni.

Podsetimo, građane Malog Zvornika su, kako je objavila incijativa Ne davimo Beograd, snimali simpatitzeri Srpske napredne stranke, prevođeni izvesnim Mladenom Perićem, šefom administrativne službe u opštini Mali Zvornik, a tom prilikom su im upućivane i pretnje.

Inače, stanovnici više gradova u Srbiji početkom maja krenuli su sa akcijom "Bukom protiv diktature" udaranjem u šerpe, pištaljkama i puštanjem glasne muzike, kako bi izrazili nezadovoljstvo merama u borbi protiv epidemije korona virusa i političkim odlukama vlasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati