Politika

Direktno.rs

02. 04. 2020. 16:30 8

Stefanoviću policajci služe da mu nose kese?!

Ponižavanje građana Srbije, ali i srpske policije se nastavlja. Časni pripadnici MUP-a su već godinama ponižavani tako što na sva rukovodeća mesta u policiji dolaze ljudi koji nemaju nikakve kvalifikacije za to.

Mesecima smo pratili priču o Goranu Papiću, koji je sa mesta konobara u očevom restoranu stigao do drugog čoveka Uprave za organizovani kriminal za samo nekoliko godina. Kad pogledate da MUP vode Nebojša Stefanović, čovek sa lažnom diplomom, Milosav Miličković, Biljana Ivković - sve vam bude jasno.
Juče je policija ponižavana jer su morali da hapse novinarku NOVA.RS Anu Lalić, zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine. I sama novinarka kaže da se videlo da im je neprijatno.

Ali tu nije kraj. Danas je Nebojša Stefanović pokazao kako doživljava policajce i uniformu koju nose.

Usred vanrednog stanja, kada je čitava država uzurpirana, kada svi pokušavaju zajedničkim snagama, vojska, policija i lekari, da prevaziđu ovu situaciju, Stefanović koristi policijske službenike za šta? Da mu nose kese u domove penzionera. Time je ponizio sve pripadnike MUP-a. Pored svega toga, on to radi u sramotnoj kampanji, koju sprovodi usred situacije sa koronavirusom, o čemu svedoče kamere i fotografije.
Da je želeo da pomogne, bez da skupi političke poene, ne bi to radio javno. Ovako je i više nego jasno da kampanja Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića traje neprestano 24 sata i da je sve njoj podređeno, pa i policijski službenici.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati