Politika

Direktno.rs

28. 03. 2020. 22:40 12

Vučić i Vulin usred vanrednog stanja misle o rejtingu?

Iako je 16. marta u Srbiji uvedeno vanredno stanje i, iako su parlamentarni izbori odloženi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da se odlažu sve stranačke aktivnosti zbog situacije u kojoj se Srbija nalazi zbog koronavirusa, predsednik Vučić i ministar Vulin naručili su merenje rejtinga ministara.

Naime, na sajtu Ministarstva odbrane 25. marta objavljen je predmet javne nabavke "Usluga ispitivanja rejtinga ministara", što je, sasvim razumljivo, usred vanrednog stanja i teške situacije u zemlji, u kojoj zbog koronavirusa svakodnevno oboli mnogo građana i nekoliko premine, izazvalo bes građana Srbije.

 

Dok je na snazi policijski čas za građane starije od 65 godina tokom celog dana, a za ostale od 17, odnosno 15 časova vikendom do pet ujutro, dok se svakodnevno dešavaju otpuštanja mnogih zaposlenih građana širom Srbije, i dok ne znamo šta će se dalje dešavati i koliko će građana oboleti od pošasti zvane Kovid-19, ministar Vulin i predsednik Vučić ne gube vreme, već žele da znaju kakav je rejting ministara, što su ovim predmetom javne nabavke i pokazali! 

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić oglasila se ovim povodom na Tviteru i pitala ministra Vulina odakle mu usud da u vreme epidemije i vanrednog stanja naručuje merenje svog rejtinga. 

- O trošku građana! U jednoj stvari su oficiri u pravu - nisi ti levičar, ti si levak! I nepismen! I sa i bez "rAjtinga" - napisala je Tepić.

Urednik BIRN-a Sloba Georgiev, takođe se oglasio ovim povodom.

- Evo koliko Vulin i Vucić brinu. Zanima ih rejting. Šta drugo? Hoće neko da se prijavi na tender - napisao je Georgiev. 

I zaista, je l' vas nije sramota da umesto brige o građanima Srbije koji se bore sa virusom Kovid-19 brinete o sopstvenom rejtingu?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati