Politika

Predrag Đukanović

05. 03. 2020. 09:48 1

Predsedniče, živeli!

Danas imamo da poručimo samo jedno - predsedniče Aleksandre Vučiću, želimo Vam srećan rođendan. Iako ni na koji način novinari ne bi trebalo da budu shvaćeni kao neprijatelji zbog toga što rade svoj posao, u Srbiji je situacija takva da ako stojite na strani istine - vi ste neprijatelj. Bez obzira na to kako na nas gledaju iz vladajuće stranke ili koalicije, mi ipak znamo za red.

Burnih gotovo pola godine rada je iza našeg "malog, beogradskog portala, koji niko ne čita", a već smo bivali pominjani od strane predsednika na nacionalnoj frekvenciji, što smo mi, kakvi smo, shvatili kao dobronamernu reklamu, te smo posle ponovo targetirani od strane ministra policije Nebojše Stefanovića, kojem nećemo u ovoj čestitiki davati prostora, ali pored svega, tu smo da uputimo najlepše želje. 

U našoj malenoj redakciji još uvek nismo uspeli da nabavimo rakiju "Aleksandar Vučić", o kojoj će tek biti reči u narednim danima, ali svakako ćemo popiti po jednu u ime rođendana. A i valja se zbog koronavirusa.

Vama, predsedniče, želimo dobro zdravlje na prvom mestu. Bez ironije, ma kako ga radili, radite stresan posao, a način na koji ga vi obavljate, čini ga još stresnijim. Zbog toga, čuvajte zdravlje, ono je na prvom mestu. Vašoj porodici takođe želimo zdravlja i sreće.

Budući da je ovo godina izbora, želimo Vam uspeh i na poslovnom planu, ili što bi naš narod rekao - da pobedite sami sebe.

Sveukupno, pokušajte bar danas da se ne nervirate, ne dopustite da Vas nerviraju i lepo proslavite rođendan.

Nama ne zamerite što radimo svoj posao, ali, da nije Vas takvog, ni mi ne bismo imali posla. Ostajte nam dobro, živi i zdravi, sve najbolje Vam želimo!

Srećan rođendan!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati