Politika

Predrag Đukanović

19. 02. 2020. 16:20 0

Vučić prevaspitava Dačića pred izbore

Osim što preko režimskih medija vaspitava članove Srpske napredne stranke, obračunava se sa "nepodobnima", predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je sa prevaspitavanjem koalicionih partnera, čemu svedoči naslov u "Kuriru" - KINA BESNA NA DAČIĆA: Sledi dramatični zaokret u odnosima zbog podrugljive izjave našeg šefa diplomatije.

Veoma dobro predsednik Srbije ume, preko medija, sebi da diže, a drugome da unižava vrednost. Očigledno to sada radi pred izbore i koalicionom partneru, predsedniku Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću. Na stranu to da li je ovo prva, jedina, skandalozna izjava Dačića, kada su u pitanju međunarodne vode, ovo je retka prilika da vidimo da mediji bliski vlasti to osuđuju, te nalaze "diplomatske izvore", koji još i napadaju Dačića.

- Zvaničnici Kine besni su na srpskog ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića, jer smatraju da izbegava da otputuje u posetu ovoj zemlji, saznaje "Kurir" iz diplomatskih izvora - piše u tekstu.
Reči ovog izvora i vest "Kurira" preneo  je i tabloid "Alo", takođe blizak vlasti. 

Samo par dana nakon što je Dačić izjavio da na izbore možda izađe i na zajedničkoj listi sa SNS, "mlada" je rešila da se femka i diže sebi cenu.

Napadi na Dačića će umanjiti njegovu startnu poziciju u pregovorima, ali mu i jasno dati do znanja da niko nije poštećen na političkoj pijaci. Svakome može lako da se dogodi da završi na naslovnoj strani i bude napadnut.

Dačić će morati u svakom smislu da bude mnogo obazriviji, da mu se ne dogodi da ponovo "dobije packe". Jer, nikada se ne zna ko se krije iza sintagme - "diplomatski izvori".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati