Politika

[ Izvor: N1 ]

18. 02. 2020. 17:07 1

Narodna stranka raspustila Gradski odbor u Šapcu

Izvršni odbor Narodne stranke doneo je odluku o raspuštanju Gradskog odbora u Šapcu zbog zahteva da bude izuzet od poštovanja odluke o bojkotu izbora.

Narodna stranka je saopštila da nijednim gestom neće dati legitimitet lažnim izborima i poručila da učešće na "lažnim izborima" nije u interesu ni građana Šapca ni građana Srbije, već isključivo Vučićevog režima i političkih aktera koji svoj lični interes maskiraju javnim.

Onome ko želi sa Vučićem na lažne izbore nije mesto u Narodnoj stranci, navodi se u saopštenju.

- Gradski odbor Šapca Narodne stranke je doneo odluku o izlasku na izbore i to ne može biti tolerisano", poručio je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

On kaže da su dali reč građanima Srbije da neće učestvovati na lažnim izborima i poručuje da onome ko nije u stanju da održi reč neće biti mesta u Narodnoj stranci.

- Ne samo da je jedan od jačih odbora, već jedan od retkih odbora Narodne stranke koji učestvuje u vlasti. Međutim, bez obzira na to što učestvuju u vlasti, doneli su odluku koja nije u interesu građana ni Šapca ni Srbije. Ne možete parazitirati time što ćete zajedno sa Vučićem izaći na ove lažne izbore - lažno pobediti, lažno izgubiti, u svakom slučaju lažno učestvovati. Naredni izbori su lažni, za njih nema uslova, svako ko na njima bude učestvovao njemu neće biti mesta u Narodnoj stranci - rekao je Vuk Jeremić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati