Politika

Direktno.rs

09. 02. 2020. 17:13 4

"Šešelj je zločinac i kukavica, kao i njegov gazda"

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i predsednik opstine Stari grad Marko Bastać poručili su lideru radikala Vojislavu Šešelju da je "zlo i sramota" za narod kome sva trojica pripadaju.

- Vojislav Šešelj je zločinac i kukavica. Kao i Vučić, Nikolić, Martinović i svi ostali radikali. Svi su oni izbacivali hrvatsku decu iz obdaništa, slali tuđe sinove u rat, poručivali Srbima u Krajini i Slavoniji kako hrvatska noga tu nikad kročiti neće, huškali na rat protiv NATO-a. Naravno kada su Srbi proterivani sa svojih ognjišta oni su mirno sedeli u Beogradu - navodi se između ostalog u saopštenju koje su potpisali Đilas i Bastać.

Dodaje se da je "Šešelj bio hrabar samo kad je okružen sa dvadeset telohranitelja vadio pištolj na studente 1992. godine".

- Tako je hrabar i sada kada preti da će silovati Mariniku Tepić, majku dvoje dece, koju naziva ustaškom kurvom. I sve to u opštini Stari grad. Naravno da on sve ovo radi u dogovoru sa Aleksandrom Vučićem ne bi li privukao pažnju i prešao cenzus na lažnim izborima. Svesni toga ipak javno kažemo da je ovo previše - naveli su Đilas i Bastać.

Oni su poručili Šešelju da "budeš li u svom ludilu pokušao da povrediš bilo koga, posebno neku od žena, loše ćeš proći, jer ćemo ih mi braniti".

- Nismo ti mi naprednjaci pa da dozvolimo da u našem prisustvu neko vređa ženu iz naše stranke. U salu opštine Stari grad više ući nećeš, jer iako tvoja stranka ima pravo na njeno korišćenje, nema niko pravo da iz nje propagira mržnju i preti ljudima. A ako na prepad silom uđeš, silom ćemo te izbaciti. Sutra kad srušimo vlast tebe i tvog nekadašnjeg sina, a sada gazde, Aleksandra Vučića, stranka koju vodiš biće zabranjena kako nikada više ne bi bio u mogućnosti da uništavaš Srbiju - naveli su Đilas i Bastać u zajedničkom saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati