Politika

Direktno.rs

29. 01. 2020. 16:22 0

Radikali fizički nasrnuli na Zoranu Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović rekla je danas, povodom napada poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) na nju u parlamentu da je cela Srbija mogla da vidi nasilje nad njom poslanika ove stranke.

Tokom sednice Narodne skupštine, na kojoj su tema amandmani na predložene zakone, potpredsednica vlade tokom čitave rasprave bila je izložena najgorim uvredama poslanika radikala. Troje poslanika SRS - Vjerica Radeta, Filip Stojanović i Ružica Nikolić na pauzi rasprave su i fizički nasrnuli na Mihajlovićevu.

- Slušala sam tri sata poslanike SRS kako govore laži o meni, da pritom uopšte nisu govorili o zakonima koji su na dnevnom redu. Kad sam se javila za reč i rekla da je ono što su rekli laž, jer sam dužna da to kažem zbog građana Srbije, bila sam izložena klasičnom nasilju, i to u sred parlamenta. Ne znam šta još treba da se desi da neko kaže da je ovo što se danas dogodilo klasično nasilje. Ali ja se ceo život se borim protiv nasilja, pa ću se tako boriti i protiv ovog što rade poslanici SRS - rekla je Mihajlovićeva.

Zorana je u raspravi odgovarajući na niz uvreda poslanika SRS rekla da je sve što su rekli o njenom privatnom životu kao i o njenoj karijeri, ogromna laž i na kraju svog izlaganja podigla i transparent "radikalske laži" nakon ponovljenog napada poslanika SRS.

- Lagali ste kad kad ste rekli da sam “ukrala 300 miliona evra” od Moravskog koridora, jer nikad nije bilo nijedne ponude, ugovora ili sporazuma sa kineskom kompanijom da mogu da izgrade taj auto-put za 500 miliona evra, ali postoji odgovor da ne mogu da ga izgrade za taj novac. Lagali ste i da sam špijun američki i britanski i građani vas godinama slušaju kako to izgovarate. Za to postoje institucije pa pokušajte da to dokažete! Lagali ste i da imam veze s optužbama koje se stavljaju na teret direktoru “Infrastrukture železnice Srbije” iako je poznato da je i njegov advokat jasno rekao da nemam nikakve veze s tim. Mene ne traži nijedan sud, kao ni članove moje porodice, a vas traže - rekla je Mihajlovićeva.

Ona je naglasila da “sve laži poslanika SRS ne mogu da izbrišu nijedan kilometar puta, a u njenom resoru izgrađeno je više od 350 kilometara auto-puteva, kao nijedan kilometar pruga, a obnovljeno ih je više od 500 km pruga“.

- Zbog ljudi koji su vladali za vas imala sam obavezu da kažem šta je sve laž u onom što ste izogovorili i što izgovarate danima, mesecima i godinama. Ali, kako govorite, tako i prolazite na izborima - rekla je Mihajlovićeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati