Politika

Direktno.rs

24. 12. 2019. 12:01 0

Vučićev kineski ni Kinezi ne razumeju (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je volšebno "progovorio" kineski, što je bilo dovoljno da pojedini mediji istaknu kako je to "čudo neviđeno". Samo, šta je to tačno Vučić izgovorio pred posetu najmnogoljudnijoj zemlji na svetu?

- Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće - glasio je prevod Vučićevog obraćanja na Instagram stranici "Budućnost Srbije".

Ali, da li je baš tako to sve zvučalo?

Naši ljudi koji žive u Kini, tačnije u Gvangžuu, želeli su da se uvere u verodostojnost Vučićevih reči, pa su pomenuti video snimak pustili jednom kineskom državljaninu. Gledao je Kinez zabezeknuto u Vučića kada mu je pušten govor predsednika Srbije, istakavši da ne razume šta je želeo da poruči, da bi na kraju rekao da to čak nije ni kineski jezik.

Uostalom, kakva je bila reakcija kineskog državljanina na Vučićev govor uverite se na video snimku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati