Politika

12. 09. 2019. 09:57 0

Stefanović: Potvrđeno da je prodajom PKB Srbija opljačkana za najmanje 106 miliona evra

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je danas da je finansijskim izveštajem koji je objavila kompanija Al Dahra potvrđeno da je Srbija prodajom PKB-a "opljačkana za najmanje 106 miliona evra".

 

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da je kompanija Al Dahra u finansijskom izveštaju za 2018. godinu prikazala da je vrednost PKB-a čak 106 miliona evra veća od cene po kojoj ga je kupila od države Srbije.

- Doći će vreme kada će Aleksandar Vučić, Siniša Mali, Goran Vesić, Dragan Stevanović Boske i svi ostali koji su umešani u ovaj posao štetan po Srbiju odgovarati pred zakonom - kazao je Stefanović.

On je naveo da je nakon prodaje PKB-a počelo njegovo ubrzano propadanje, što potvrđuju konkretni podaci.

- Proizvodnja mleka pala je na istorijski minimum - u nekim danima avgusta manje od 100.000 litara, što je pad za više od 30 odsto. Smanjen je i broj radnika, 2.000 hektara dato je u najam Miodragu Kostiću i MK Komercu. Sve je to dokaz da smo bili u pravu kada smo tražili da se poništi odluka o prodaji i zato garantujemo da će nakon smene ove vlasti PKB ponovo biti državni - poručio je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati