Zdravlje

Direktno.rs

30. 06. 2024. 13:10 0

Drama! Probudila se usred noći ubeđena da je ubila muža - za sve je kriva ova bolest

Život Šeron Martin (54) okrenuo se naglavačke kada se jednog jutra probudila na mestu za koje je verovala da je mesto zločina.

Sve se desilo u julu 2021. godine. Prema njenim rečima, videla je krv po celoj spavaćoj sobi kao i pištolj za koji je verovala da ga je koristila prilikom ubistva supruga Krisa.

Ipak, u stvarnosti se ništa od toga zapravo nije desilo. Kris je spavao pored nje čvrstim snom. Odjednom ga je probudio snažni vrisak supruge koja je verovala da je ubica i nije shvatala da je njen partner u redu i da spava pored nje u krevetu. Kris je bio zbunjen time šta se dešava, posebno kada je ženu video kako sedi na ivici kreveta potpuno izbezumljena, piše DailyMail.

Međutim, kada su se stvari stišale, došli su do razumnog objašnjena celokupne situacije.

Za sve je kriva Parkinsonova bolest

Hitno je prevezena u bolnicu Sautmid u Bristolu, gde su joj rekli da ima tečnost i cistu na mozgu. Na kraju je otkriveno da je izvor problema titanijumski implant koji je gospođa Martin imala nekoliko godina ranije, kao deo kliničkog ispitivanja za lečenje njene Parkinsonove bolesti. Oko 153.000 ljudi u Velikoj Britaniji ima Parkinsonovu bolest, neurodegenerativno stanje koje uzrokuje bol, drhtanje udova i poteškoće u kretanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati