Zdravlje

[ Izvor: Mediji ]

19. 12. 2023. 10:32 3

Ibrahimović o bolesti sina: Srce mi je iščupano iz grudi

U autobiografiji "Ja sam Zlatan Ibrahimović", autora Davida Lagerkranca, najbolji švedski fudbaler svih vremena govorio je o trenutku kada mu sav novac i uticaj nisu pomogli.

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović jedan je od sportista koji su postali svetske ikone. I dok mnogi misle da je njegov život med i mleko, bilo je situacija u kojima je izgubio prisebnost, a jedna od njih bila je prava porodična drama.

U autobiografiji "Ja sam Zlatan Ibrahimović", autora Davida Lagerkranca, najbolji švedski fudbaler svih vremena govorio je o trenutku kada mu sav novac i uticaj nisu pomogli.

Njegov sin Maksi odmah po rođenju pokazao se kao pravi borac, poput slavnog oca, i uspeo je da pobedi prvu životnu prepreku.

– Kod Maksija je sve bilo drugačije, primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije se ugojio nego je smršao. Nismo znali zašto, je li to normalno? Povraćao je neprestano, nismo znali razlog i da li mora toliko da povraća. Razgovarao sam s porodicom i prijateljima i svi su me tešili da nije ništa strašno… Pokušavao sam da se utešim – otkrio je Ibrahimović.

Sa suprugom Helenom morao je brzo da reaguje kada je saznao da mu je sin bolestan. To ga je promenilo u trenu.

– Celo telo mi je bilo u grču. Nikad se nisam tako osećao, ni blizu. Dok nisam dobio dete, bio sam gospodin Nedodirljivi. Mogao sam da budem ljut i lud, da pokažem sve moguće emocije. I sve je moglo da se reši ako si čvrst, uporan, ali ovo nije bilo ništa od toga. Bio sam nemoćan, jednostavno nisam mogao da uradim ništa. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali da se videlo da je kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti.

Supruga ga je obavestila da novorođenče mora hitno na operaciju želuca, a Zlatan se tada spremao za važan sastanak.

– Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je moj sin, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada… Imao je cevčice kroz telo i nos. Kao da mi je srce iščupano iz grudi. „Volim vas oboje. Ti si meni sve. Ali ne mogu ovo da podnesem. Nazovi me za sve što ti treba“, rekao sam Heleni i pobegao iz bolnice – rekao je Zlatan.

Srećom, operacija je prošla uspešno i Maksi je danas zdrav dečak.

– Maksi još uvek ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta i toga se često setim. Iskreno, daje mi bolji pogled na život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati