Poznati

[ Izvor: Mediji ]

17. 07. 2024. 19:05 0

Poslednji nastup na jesen: Adel se povlači sa javne scene

Adel je donela odluku da se povlači iz muzike nakon muzičkog šoa koji je planiran za novembar ove godine. Kako je pevačica objasnila, nema nikakve planove za stvaranje nove muzike u narednom periodu.

- Želim veliku pauzu nakon svega ovoga i mislim da želim da se posvetim nekim drugim kreativnim stvarima. Znaš, ja uopšte ne pevam kod kuće. Koliko je to čudno? - izjavila je pjevačica u intervjuu za nemački ZDF.

Inače, Adele je započela svoj muzički šou Weekends with Adele u Vegasu na jesen 2022. godine, a njen poslednji nastup zakazan je za 23. novembar 2024.

Adele je iskreno govorila o svom iskustvu sa slavom, priznavši da joj nedostaje anonimni život pre nego što je postala slavna.

- Ne volim biti slavna. Volim stvarati muziku i volim to što je ljudi prihvataju, ali slavu ne volim. Nedostaje mi život pre slave - rekla je.

Podsetimo, Adele je zbog zdravstvenih problema morala odgoditi deset koncerata u Las Vegasu.

- Nažalost, moram se opustiti i pauzirati svoje koncerte u Vegasu - započela je objavu na Instagramu. Lekar joj je rekao da bi trebala da odloži koncerte, što je ona i učinila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati