Kultura

Direktno.rs

29. 10. 2023. 22:17 0

Adel prekinula koncert i odala počast Periju (VIDEO)

Vest da je umro slavni glumac Metju Peri, poznat po ulozi čuvenog Čendlera u seriji "Prijatelji", rastužila je ljude u celom svetu.

Glumac je pronađen u đakuziju u svojoj kući, a Hitna pomoć je po dolasku na njegovu adresu samo mogla da konstatuje smrt.

Ova vest potresla je i slavnu pevačicu Adel, koja je nakratko prekinula koncert u Las Vegasu, kako bi odala počast glumcu.

Adel je se na dirljiv način oprostila od Metjua.

- Bio je veoma otvoren u svojoj borbi sa zavisnošću i pobedom nad porocima, što je za mene neverovatno hrabro - rekla je o Periju Adel, a zatim se osvrnula na njegov lik u "Prijateljima", potom je i opisala kako je njen prijatelj imitirao čuvenog Čendlera, kad god bi imali loš dan.

- Pamtiću taj lik do kraja života. Radio bi sve da nas nasmeje. A ako je neko imao loš dan ili se osećao potišteno, samo bi se pretvarao da je Čendler - istakla je Adel koja se potom zahvalila Metjuu za sve što je učinio tokom ovih godina.

- I da, želim da istaknem koliko volim sve što je učinio za sve nas. Pogotovo ono što je učinio za mene. Jedan od najboljih komičnih likova svih vremena. I nadamo se da sada može da počiva na miru - rekla je tužno poznata pevačica.

Podsetimo, Metju Peri umro je u 54. godini, tako što se utopio u đakuziju u svom domu. Policija koja je obavila uviđaj ističe da u kući nije bilo droge, ali da su pronašli antidepresive i razne druge lekove protiv anksioznosti.

Porodica je izdala saopštenje za javnost o tragičnom slučaju:

- Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je svetu doneo toliko radosti i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi - piše u saopštenju porodice Metjua Perija, prenose američki mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati