Zabava

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 21:18 3

Adel odbila ponudu od 200 miliona dolara

Pevačica Adel odbila je verovatno najveću ponudu u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Adel je odbila ponudu od čak 200 miliona dolara da nastavi svoju turneju i ode u Kinu, gde bi imala nastupe u jednom kazinu, slične onima kakve je imala u Las Vegasu, pod nazivom „Vikendi sa Adel“, piše Daily Mail.

Međutim, pevačica, je ponudu odbila i ostaje pri tome da će, kako je ranije najavila, 23. novembra, svojim 100. koncertom u okviru programa „Vikendi sa Adel“ u Las Vegasu, završiti turneju i povući se iz javnosti na duže vreme.

Adel je, kako se navodi, za svaki nastup u Las Vegasu bila plaćena po 500.000 funti, ali je odlučila da propusti priliku da se na njenom računu nađe još 200 miliona dolara.

- Bilo je mnogo ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi da bude kod kuće sa svojim detetom. Kineski agent je za dogovor stavilo milione dolara na sto, ali na kraju ona to nije htela da uradi. Stavila je svoje dete, partnera i sebe na prvo mesto - rekao je izvor za pomenuti medij.

Poznato je da Adel krajem godine planira da se preseli u London, gde ima stan u centru grada, i tamo u miru odgaja sina, a planira i da se uda za sportskog agenta Riča Pola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati