Poznati

Direktno.rs

22. 04. 2022. 18:04 1

Otkrivena je najveća laž Vande Nare!

Vanda Nara se ponovo našla u centru pažnje nakon što je argentinska novinarka Karina Lavikola razotkrila njenu najveću laž. Vanda je optužena da je lagala i obmanjivala javnost kako je ona menadžer svog muža Maura Ikardija, tvrdi Lavikola.

- Laže da je ona Maurova zastupnica. To je dobro iskonstruisana priča koju je ona sastavila kako bi sebi dala na važnosti, ali kada treba da pregovara, nije ona ta koja sedne i pregovara - poručila je novinarka.

Prema sadašnjoj priči Ikardi je dugogodišnjeg menadžera ostavio 2015. godine, na njegovo mesto došla je Vanda i od tada je ona pregovarala u muževljevo ime.

- Ja sam jedina žena koja čini da njen muž zarađuje novac. Učinila sam da Maurova vrednost sa 14 poraste na 250 miliona -samo su neke od izjava koje je Vanda davala svojevremeno.

Marijana Brej koja je takođe istraživala sve sa Lavikolom, tvrdi da iako Vanda nije Muarova menadžerka, ona je ta koja upravlja celom imovinom.

- Vanda je rekla da joj je Mauro dao celu imovinu. Bez obzira jeste li menadžer ili agent imate sve i posedujete sve. To se dešava većini fudbalera - kaže Brej.

Brej i Lavikola su kazale da mogu otkriti i detalje da je Maksi Lopez bio neveran Vandi. Čak je i prikazan sadržaj jednog mejla.

U jednom delu poruke se navodi da je Maksi bio s dadiljom dok je Vanda dojila njihovo dete, ili da je bio s prostitukom u domu svog menadžera i drugim aferama.

Vanda i Ikardi su jesenas imali ozbiljnu krizu zbog navodne afere fudbalera sa Kinom Suarez, ali su se u međuvremenu pomirili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati