Zabava

Direktno.rs

13. 01. 2024. 10:42 1

To može samo ona: Vanda golica maštu muškaraca (FOTO)

Vanda Nara zaista uživa u svakom trenutku, a naročito u suncu koje je izraženo u njenoj rodnoj domovini. Ona je objavila nove fotografije u zagrljaju Ikardija, a opet su naravno u prvom planu bile njene goleme grudi.

Fotografije su nastale na terasi njene kuće u Nordelti, a slavna Argentinka na sebi je nosila oskudni crni bikini, kako bi što više do izražaja došle njene grudi.

Potpuno prirodna, bez ijedne kapi šminke, snimila je selfije sa napadačem Galatasaraja i još jednom potvrdila da je moda njena strast.

Pre nekoliko meseci, Vanda Nara lansirala se kao pevačica svojom novom pjesmom "Bad Bitch". Pesma je brzo postala viralna i uspela dosegnuti pola miliona pregleda za manje od sedam dana.

Ova 37-godišnjakinja se smatra najkontroverznijom ženom fudbalera, pa često na društvene mreže lansira zapaljive stvari i mnoge njene objave su na ivici cenzure.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati