Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 04. 2022. 11:56 13

Slađana Tomašević posle raskida veridbe "poklonila srce"

Voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević pleni harizmom i privlači muškarace, ali se na njih ne obazire jer je srećno zaljubljena. Slađana je pre par godina raskinula veridbu i vezu koja je trajala čak pet godina.

Posle raskida pronašla je partnera kome je, kako kaže sama „dala srce na dlanu“. Svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, a sa brojnim udvaračima se nosi na veoma jednostavan način, poučena svojim iskustvom.

"Sve je pitanje vašeg odnosa i stava. Uvek morate da date signal ili “dozvolu”. Muškaci su i dalje džentlmeni i niko ne prelazi granicu dobrog ukusa. Bar je to moje iskustvo. Stvarno, mislim da je sve to do nas žena", rekla je voditeljka za "Blic".

Iako u svoj posao radi dugi niz godina, voditeljka je samokritična, pa iz tog razloga najčešće ne gleda svoje emisije.

"Uvek tražim sebi mane. Razmišljam kako sam trebala ovako ili onako, nije dobro ovo ili ono, čak ne znam ni da li sam realna. Smeta mi i moj glas.

Neke razgovore moram zbog sebe da čujem. Da bih bila sigurna kako je to bilo u izlazu", ispričala je Slađana.

Ona je dodala da od programa voli da prati "Jutarnji program", kao i da je njena obaveza da prati Vesti i aktuelna dešavanja zbog posla.

Slađani su u studiju gostovale brojne ličnosti sa javne scene, a od svih je izdvojila legendarnog glumca Dragana Nikolića, koji je jednom prilikom zajedno sa njom vodio celu emisiju.

"Izdvojiću jednu emisiju koju je sa mnom, od početka do kraja vodio Gaga Nikolić. Trajali su dogovori oko toga, ali me je fascinirao kada je rekao: “Ja sam se pripremao, gledajući emisije”. Ta rečenica je “objasnila” sve. Sličnu stvar sam uradila pre nekoliko godina. Tada mi je “kolega voditelj” bio Andrija Kuzmanović", rekla je voditeljka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati