Poznati

Direktno.rs

06. 03. 2022. 21:54 0

Najkraći holivudski brakovi: Od DA do NE za samo par sati

Šou-biznis je industrija koja nameće brze i promenljive trendove, pa samim tim diktira i tempo života. U ovaj vrtlog moći, popularnosti i novca brojne zvezde uplele su i svoj intimni život. Dok se nekada verovalo da ljubav, a posebno brakovi, traju za ceo život, današnje poznate ličnosti uspešno su nas demantovale u tome. Nekima se slova sa bračnih zaveta još nisu ni osušila, a već je pokrenut spor za razvod braka.

Razlog ovakvih odluka mnogi su nalazili u nepromišljenim potezima, lošim odlukama donetim u trenutku strasti, a bilo je onih koji su brakove sklapali i pod dejstvom alkohola, tokom burnih noći, pa su sutradan uz mamurluk imali i venčani list. Rekorderka u najkraćem statusu mlade i dalje je glumica Za Za Gabor, međutim ni druge javne ličnosti nisu mnogo duže od nje izdržale u bračnim vodama.

Za Za Gabor i Felipe de Alba (24 sata)

Mađarsko-američka glumica Za Za Gabor svojevremeno se udala za grofa Felipea de Albu. Brak su sklopili 14. aprila 1983. godine, a razvela se od njega svega 24 sata kasnije. Tačnije, brak je poništen jer je glumica otkrila da je još uvek udata za svog sedmog supruga, advokata Majkla O'Haru.

Britni Spirs i Džejson Aleksander (55 sati)

Pop zvezda Britni Spirs 2004. godine u Las Vegasu udala se za prijatelja iz detinjstva Džejsona Aleksandera. Njihov brak bio je i više nego kratkog daha. Pevačica je posle dva dana zatražila poništenje braka, pošto nije bila u stanju da se pomiri sa činjenicom da je udata, kako se navodi u sudskom zahtevu. Britni je nekoliko meseci kasnije izjavila da je to venčanje bilo izraz njenog bunta i neodgovornosti.

Karmen Elektra i Denis Rodman (9 dana)

Pri samom pomenu ekscentričnih ličnosti kao što su glumica i "Plejboj" zečica Karmen Elektra i košarkaška zvezda Denis Rodman, jasno je da kod njih ništa nije uobičajeno. Svojim izgledom i ponašanjem odavno su pokazali da granice ne postoje, te da od njih uvek možemo očekivati neočekivano. Upravo su jednu takvu situaciju priredili javnosti kada su se 1998. godine venčali u Las Vegasu. Nakon samo devet dana pokrenut je zahtev za razvod. Rodman je podneo zahtev za razvod braka tvrdeći da je te noći u Las Vegasu bio neuračunljiv i da je kompletan brak sa jednom od najpoželjnijih žena na svetu greška. Celokupan njihov odnos bio je veoma buran, pun dramatičnih svađa i vrelih pomirenja, o čemu se naširoko govorilo.

Šer i Greg Alman (9 dana)

Pevačica i glumica Šer, poput svoje mlađe koleginice Elektre, takođe je ušla u trku najkraćih brakova. Naime, samo tri dana nakon konačnog razvoda od Sonija, Šer je otišla do Las Vegasa i udala se za rokera Grega Almana. Devet dana kasnije, 9. jula 1975, Šer je odlučila da se razvede. Međutim, par se u međuvremenu pomirio, Šer je rodila njihovo zajedničko dete Ilajdžu, a zajedno su snimili i album. Rastali su se "tek" četiri godine kasnije.

Kim Kardašijan i Kris Hamfris (72 dana)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i košarkaš Kris Hamfris izrekli su sudbonosno da pred televizijskim kamerama, a venčanje je koštalo paprenih 10 miliona dolara. Uprkos tome, podneli su zahtev za razvod nakon 72 dana. Kim Kardašijan otkrila je medijima da su ih delile velike razlike, ali mnogi su verovali da je brak bio samo dobar marketinški trik. Ovo verovanje se godinama kasnije ispostavilo kao istinitija verzija, s obzirom na to da je od rijalitija zaradila pravo bogatstvo, a posebnu gledanost imale su epizode njene navodne ljubavne sreće sa košarkašem. Ako se setimo kako je Kim dospela u žižu javnosti, ništa ne treba da nas iznenadi od nje.

Dru Barimor i Džeremi Tomas (2 meseca)

Holivudska glumica Dru Barimor u tinejdžerskim godinama počela je da se viđa sa britanskim barmenom Džeremijem Tomasom, koji je postao vlasnik bara u Los Anđelesu. Ubrzo su se venčali 20. marta 1994. godine. Ona je tada imala 19, a Džeremi 32 godine. Brak je trajao samo šest nedelja i par se razveo u maju 1994. Ona je podnela zahtev za razvod, koji je okončan 18. februara 1995. godine.

Liza Mari Prisli i Nikolas Kejdž (3 meseca)

Liza Mari Prisli, ćerka Elvisa Prislija, udala se za holivudskog glumca Nikolasa Kejdža. Međutim, ovaj brak je okončan samo tri meseca kasnije. "Nije trebalo da se venčamo", rekla je za medije lepa Elvisova ćerka 2002. godine, kada je i zahtevala razvod od Kejdža.

Pamela Anderson i Kid Rok (4 meseca)

Nekada "Plejboj" zečica, danas borkinja za ljudska i prava životinja, Pamela Anderson  imala je buran ljubavni život. Jednu od njegovih stranica ispisao je i brak za muzičarem Kidom Rokom, koji je trajao svega četiri meseca. Pamela i Kid venčali su se na jahti u julu 2006. godine, medutim ona je zatražila razvod u novembru iste godine. Nisu želeli da otkrivaju detalje zbog kojih su se rastali, a navodno nisu ostali u dobrim odnosima nakon kraha ljubavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati