Poznati

Direktno.rs

28. 04. 2021. 15:02 0

Glumac radio na građevini: "To mi je bila dobra škola"

Glumac Jovo Maksić, kog je domaća publika zavolela u seriji "Kosti" i filmu "Dara iz Jasenovca" otkrio je zanimljiv detalj iz svoje prošlosti.

Naime, poznati glumac je u jednom trenutku tokom rada na glumačkoj karijeri morao paralelno da radi i na građevini.

- Igrao bih jednu ili dve predstave u pozorištu mesečno, a u međuvremenu sam radio na građevini. Na mešalici, ma sve poslove koje je trebalo. Naučio sam mnogo zanata i mislim da od toga ima mnogo koristi. Onda sam, kada je prošlo neko vreme, shvatio da moje vreme tek dolazi. Počeo sam da radim sa Kokanom u pozorištu, a onda mi se u jednom trenutku dogodilo da sam za mesec dana odigrao 33 predstave - ispričao je Maksić i dodao:

- U jednom momentu sam shvatio da ne treba biti nestrpljiv i da će sve ići svojim tokom. Misilim da je tokom moje karijere sve išlo baš brzinom kojom treba. Da bih došao gde treba - da sam zadovoljan, morate se baviti i nečim drugim. Najgore je kad sedite i razmišljate. Svašta se mota po glavi. A novo iskustvo može da vam pomogne i u budućoj ulozi. U tom momentu jeste to bila vrsta razočaranja, a sad smatram da mi je to bila dobra škola.

U međuvremenu je ostvario niz sjajnih uloga u serijama i filmovima, ali kako kaže, ostao je skroman, te nema preterane želje za budućnost.

- Možda vam se i ostvari sve što želite, zato treba biti pažljiv. Recimo, ostvarilo mi se da igram u "Kostima", a sad puštam sve lagano da ide. Ne treba biti proklet. Od sebe očekujem da idem korak dalje, ali sam sada više zabrinut i oprezniji. Moram biti skromniji, ne mogu svako jutro da se budim sa željama hoću sad ovo pa ono. Neka stvari idu svojim tokom - istakao je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati