Poznati

Direktno.rs

03. 08. 2020. 07:30 0

Novi detalji suđenja: Princ Endrju podvodio maloletnice?

Na suđenju Gilen Maksvel, ozloglašene saradnice milijardera Džefrija Epstina koji je uhapšen zbog tvrdnji da je podvodio maloletnice, a kasnije izvršio samoubistvo, otvorena su nova dokumenta koje dovode u vezu princa Endrjua, sina kraljice Elizabete, sa sličnim radnjama.

Na suđenju Gilen Maksvel, koja je uhapšena početkom jula,  otvorena su nova dokumenta koja su ponovo pokrenula priču o umešanosti princa Endrjua u kriminalni krug Džefrija Epstina. Sada su otkriveni detalji njihovog prijateljstva koje je trajalo godinama.

Dokumenta koje je objavio sud u Njujorku govore o jednom od ugovorenih susreta na Epstinovom privatnom ostrvu. Tom prilikom je Epstin, navodno, primorao jednu devojku da "uradi sve što princ od nje zahteva i da mu posle raportira sa detaljima seksualnog zlostavljanja".

Tvrdi se takođe da se u još neobjavljenim dokumentima navodi da je Virdžinija Roberts tri puta bila primorana da ima seksualan odnos sa princom Endrjuom - na ostrvu, ali i u stanovima u Londonu i Njujorku čija je vlasnica bila Gilejn Maksvel.

Te tvrdnje, iako se sada prvi put zvanično razmatraju na sudu, javnosti su poznate već neko vreme. Naime, Virdžinija Roberts, devojka koja je bila primorana na seksualni odnos sa princom, krajem 2019. godine dala je intervju britanskoj televiziji BBC tokom kojeg je iznela sve ove tvrdnje, nagašavajući da je u tom trenutku imala samo 17 godina.

Internetom kruže zajedničke fotografije Virdžinije i Endrjua iz tog perioda, što dalje unosi sumnju o radnjama kraljičinog sina.

Podsetimo, milijarder Džefri Epstin je izvršio samoubistvo prošle godine, čekajući suđenje za više optužbi koje su se odnosile na nelegalne radnje podvođenja maloletnih devojčica.

Zbog bliskih veza sa bivšim i trenutnim predsednikom SAD Bilom Klintonom i Donaldom Trampom, na internetu su osvanule teorije da Epstin sebi nije oduzeo život već je ubijen od strane političkih moćnika kako bi se prikrila njihova umešanost u stravičan zločin za koji je Epstin optužen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati