Poznati

Direktno.rs

21. 06. 2020. 07:54 0

Nakon 2.000 žena, košarkaš je mir našao s njom (FOTO)

Košarkaš Lamar Odom konačno je uspeo da se smiri pored lepe Sabrine.

Život bivšeg košarkaša Lamara Odoma je bio prava sapunica. Imao je 14 godina dugu NBA karijeru, igrao za Los Anđeles Lejkerse, Kliperse, Miami Heat, ali je njegov život prepun velikih skandala i burnih trenutaka.

Ipak, danas je našao spokoj i mir pored Sabrine, kondicione trenerke koja je uspela da ga promeniti i vrati u život i s kojom Lamar planira da se venča u budućnosti.

Ona je uspela da zanemari sve Odomove loše stvari iz prošlosti, čak i činjenicu da je, barem je tako tvrdio, spavao sa preko 2000 žena.

On je živeo u Los Anđelesu, ona u Atlanti, kada su se tek upoznali, ali tek kasnije ga je primila k sebi.

- Mnogi su me pitali kako sam znala da je on savršena osoba? Čekala sam neko vreme da dam odgovor na to. Isitna je da je Lamar za mene učinio nešto što niko drugi nije. Ranije se družio s mnogim ženama, nije vežbao, nije se zdravo hranio i bio je van svake kontrole. Nisam želela da budem sa muškarcem koji živi u mojoj kući. Nisam htela seks sa njim. Nisam htela ni da izlazim sa nekim ko je bio sa toliko žena, niti sa tako egocentrišnim muškarcem koji mi nije dozvoljavao da pristupam svojim interesima i aktivnostima - napisala je Sabrina i dodala:

- Kasnije se preselio u Atlantu i našao apartman. Trčali smo svaki dan u teretani, on je počeo zdravo da se hrani i prekinuo je kontakt sa svim bivšim ženama. Strpljivo se sastavio sa mojim užurbanim rasporedom - dodala je.

- Takođe, naučio je da bude intiman sa mnom bez potrebe za seksom. Iskreno sam zahvalana na vremenu koje smo proveli zajedno i radujem se budućnosti - zaključila je bivša košarkašica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati