Muzika

Direktno.rs

23. 05. 2021. 12:36 3

"Pošao na pecanje": Prezenter sa Islanda zvezda Eurosonga (FOTO)

U moru sjaja, kiča i nasmejanih lica, po kojima je takmičenje Evrovizije poznato, jedan čovek je odlučio da ostane svoj.

Tokom sinoćnje manifestacije Pesme Evrovizije imali smo priliku da vidimo nekoliko zanimljivih detalja. Pobednici su bili rokeri na štiklama, na binu je izašao takmičar sa anđeoskim krilima, Ujedinjeno Kraljevstvo je dobilo nula poena od publike, a naše devojke su završile na 15. poziciji.

Sve to je možda bilo i očekivano (ipak je reč o Evroviziji), ali nismo mogli da predvidimo hrabrost jednog čoveka da se pred milionskim auditorijom pojavi u - džemperu i prsluku!Naime, kada je počelo saoštavanje glasova po zemljama, sa Islanda se uključio simpatični mladić koji očigledno ne haje previše za pravila i norme ovog takmičenja.

Iako nepisana pravila nalažu eleganciju, ili barem ekstravaganciju pri uključenju u program Evrovizije, on se gledaocima obratio u sasvim jednostavnoj odevnoj kombinaciji:"Ostavio štapove za pecanje čas da obavi glasanje", "Domaćin", "Uradio pravu stvar, kapa dole", neki su od komentara na njegov izgled, a cela epizoda je propraćena zaključkom da je "objasnio koliko je važan Eurosong".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati