Muzika

08. 08. 2020. 22:00 0

HIT na internetu: Direktor škole repuje o koroni (VIDEO)

Dr Kventin Li, direktor jedne srednje škole u Alabami znao je da će njegovim studentima biti potrebno ohrabrenje i podrška prilikom vraćanja u školske klupe nakon obustave nastave usled koronavirusa.

Zbog toga je došao na ideju da snimi novu verziju čuvene pesme MC Hammer-a "U Can’t Touch This", a tematika je - higijena. S obzirom na to da refren legendarne pesme iz 1990. može i bukvalno da se shvati kao "ne možeš ovo da dodirneš", doktor je odlučio da se našali i iskoristi to kako bi oraspoložio učenike.

Kako prenose američki mediji, njemu je trebalo samo 15 minuta da smisli nove reči pesme koje će na duhovit način deci predstaviti kako da pravilno brinu o svojoj higijeni. On je pozvao lokalnog snimatelja i potrudio se da snimi i spot.

Repujući o socijalnom distanciranju, sredstvima za dezinfekciju, a sve vreme hodajući sa aparatom za merenje temperature, Li je pokupio simpatije ljudi širom sveta zbog svoje kreativnosti i posvećenosti deci.

Pogledajte video koji je oduševio kako decu tako i odrasle:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati