Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

04. 04. 2022. 20:04 7

Memedović o "Poteri": Nisam bio oduševljen time

Jovan Memedović je uz tragače sastavni deo "Potere", a gostujući sa (tragačem) Milanom Bukvićem u "Jutarnjem programu" RTS-a otkrio je kako je postao voditelj ovog kviza.

- Sada mogu da kažem da mi se jako dopada to što radim - rekao je voditelj.

Kako je naveo, na početku nije bio oduševljen kako je sve krenulo, a sada je druga, bolja priča.

- Krenulo je tako što je bio jedan kasting, odabir tih mogućih voditelja, pa su mi rekli da se prijavim, pa sam ja malo negodovao - kako ću ja raditi kviz, a i dalje nastaviti da putujem i da snimam moje emisije. Nisam baš bio oduševljen time... Prošao je taj kasting i onda su mi šapatom javili: "Upravo smo saznali da ćeš ti da vodiš kviz..." Pa dobro, ako je direktor tako odlučio, tada je direktor bio Aleksandar Tijanić. I onda u prvoj sezoni sam se malo borio sam sa sobom. Studio, a ja čovek iz prirode... I onda je to nekako leglo i sada mogu da kažem da mi se jako dopada to što radim. Zašto? Zato što imamo tih mnogo različitih ljudi koji se pojavluju iz nedelje u nedelju, od snimanja do snimanja, pa mi je zanimljivo da sa njima odradimo onaj uvodni deo, da ih upoznam, da ih oslobodim, da ih uvedem posle u igru i svaki put sa svim tim kandidatima prolazimo zajedno kroz jednu fazu treninga, jednog trenažnog procesa - rekao je Jovan Memedović - Joco, imam utisak kada radiš kviz, čezneš za snimanje u prirodi. Kada si u prirodi, onda ti nedostaje kviz - konstatovala je voditeljka Gordana Stijačić.

- Dobro si rekla. Dopunjava se. Kada se uželim da malo promenim atmosferu, i da se obučem, malo odelo, sako i ostalo, i da to malo bude studijska atmosfera, onda dođe taj kviz i nekako mi, kako bih rekao, kontra onome što stalno radim. Jer kada ti radiš jedan te isti posao, bez obzira što su kod mene teme različite u emisiji "Sasvim prirodno", uvek mi prija da jedanput zaćutim na tu temu i progovorim na neku drugu temu kao što je ovaj kviz - rekao je Jovan Memedović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati