Film i TV

Direktno.rs

28. 02. 2022. 14:32 0

Danijela Krejga opisala kao "seksi oca"

Mlada muzičarka Bili Ajliš gostujući u emisiji "Late Night With Seth Meyers" pričala je o nominaciji za Oskara, ali i prvom susretu sa poslednjim Džejmsom Bondom, glumcem Danijelom Krejgom.

Vlasnica hita "Happier Than Ever" nedavno je nominovana za Oskara, zahvaljujući tematskoj pesmi za film o Džejmsu Bondu "No Time to Die", istog naziva. Kako je otkrila, pesmu je sa bratom i producentom Fineasom O'Konelom napisala 2019. godine u autobusu dok su bili u Teksasu, u okviru turneje.

Na pitanje da li je bila nervozna pre upoznavanja Danijela Krejga, gotovo odmah je odgovorila: Da! On je Džejms Bond! On je DILF".

Sa njenim opisom, koji je sraćenica za, u slobodnom prevodu izraz za "seksualno atrkativnog oca", u potpunosti se složio voditelj Set Mejers.

- I trebalo bi da se složiš. Te oči... Ne možeš im nikada verovati. Izgledaju ludo. Kada sam ga upoznala samo sam rekla - vau" - prisetila se Ajliš.

Muzičarka je najmlađa osoba ikada angažovana za snimanje tematske pesme u franšizi o Džejmsu Bondu, a kako je otkrila, glumac je imao moć veta ukoliko mu se pesma koju je snimila ne dopadne.

- Rekli su nam da ako se Danielu ne dopadne, nemamo posao. On je imao veliku moć pri odlučivanju - ispričala je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati