Film i TV

Direktno.rs

10. 11. 2021. 17:57 0

Smrt, svađa, prevara? Zašto nema Samante

Po rečima Oskara Vajlda, život imitira umetnost. To je upravo ono što je neimenovani izvor nastavka ''And Just Like That...'' izjavio za Dejli Mejl kao odgovor na pitanje koji će biti zvaničan razlog za odsustvo Kim Katral iz kultne serije. Iako se dugo spekulisalo da će lik Samante preminuti, producenti serije na čelu sa Sarom Džesikom Parker odlučili su da ostave otvorena vrata u slučaju da se Kim Katral predomisli, te će kao glavni razlog u seriji navesti svađu između Samante i Keri Bredšo. To, zapravo, jeste imitacija realnog života.

"Gledaoci će saznati da su se Samanta i Keri posvađale zbog toga što je Keri otpustila Samantu kao svog publicistu, kao i da više ne razgovaraju", rekao je insajder. "Ovo efektivno završava njihov lični odnos." Priča između Samante i Keri će se navodno odigrati početkom sezone, ali Samanta neće biti zaboravljena. Očigledno, Keri "nedostaje njena prijateljica" tokom prve sezone nastavka, ostavljajući priliku za pomirenje u drugoj sezoni.

Iako HBO nije zvanično najavio drugu sezonu nastavka, insajder je rekao da je ona zagarantovana. "Ovo nije jednokratan nastavak", tvrdi.

Što se tiče toga da li Kim želi da se vrati i dalje nije sasvim jasno. Ona je rekla da je "osnažena" u svojoj odluci da ne snimi treći deo filma Seks i grad 2017. godine, a to je navodno ostavilo Saru Džesiku Parker "slomljenog srca".

Kasnije te iste godine, Kim je optužila Saru da je iskoristila smrt njenog brata kako bi "povratila (svoju) ličnost dobre devojke".

Otkako je počelo snimanje 2021. godine, činilo se da je Kim Katral zadovoljna što je izostavljena iz nastavka, ali ko zna šta donosi budućnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati