Zabava

Direktno.rs

22. 07. 2024. 13:46 0

Samanta otkrila da li se vraća u KULTNU SERIJU

Glumica Kim Katral demantovala je da se ponovo pojavljuje u ulozi Samante Džons u trećoj sezoni serije "And Just Like That".

- Ovo je jako ljubazno, ali ne - napisala je na X-u glumica odgovorivši na tvrdnju u kojoj je pisalo da će se pojaviti u sledećoj sezoni serije.

Ranije se pisalo da će moći da odradi sve svoje scene u Londonu i da će joj platiti pozamašan iznos za glumački angažman, ali i da nije u dobrim odnosima sa koleginicom Sarom Džesikom Parker, prenosi New York Post.

- Ona ne sklapa lažna prijateljstva, neće sedeti i pretvarati se da je najbolja prijateljica sa Sarom, čak i da joj plate - rekao je izvor tada.

Kim Katral je odbila da učestvuje u nastavku serije "Seks i grad", seriji "And Just Like That", izražavajući nezadovoljstvo pričom svoga lika. Zato što se epizodno pojavila u finalu druge sezone, mnogi su mislili da će se vratiti u trećoj jer je krajem 2023. otkrila da ju je zvala glavna direktorka sadržaja za HBO i Max, Kejsi Blojs, i pitala šta može da učini da bi se glumica vratila projektu.

- Hmmm... pusti me da budem kreativna - otkrila je glumica ranije svoj odgovor.

Međutim, sada je Katral stala na kraj nagađanjima i otkrila da je obožavatelji ipak neće videti u seriji. Snimanje treće sezone serije "And Just Like That" počelo je u aprilu, a premijerno će biti prikazana sledeće godine na Maxu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati