Zabava

[ Izvor: Mediji ]

19. 10. 2024. 09:02 0

Poznati dizajner posle dve supruge sreću pronašao pored 46 godina mlađeg muškarca (FOTO)

Svetski poznati dizajner Kelvin Klajn nedavno je viđen u društvu svog 46 godina mlađeg partnera Kevina Bejkera, sa kojim je u vezi već duže vreme.

Njih dvojica su se prvi put zajedno pojavili 2016. kada su prošetali crvenim tepihom povodom gala svečanosti Američkog baletskog pozorišta, a tokom svih ovih godina svoju vezu drže dalje od znatiželjnih pogleda.

Međutim, ove fotke su izazvale veliku pažnju zbog očigledno narušenog zdravstvenog stanja Kelvina Klajna, koji se sve vreme pridržavao za svog partnera. Inače, Kevin je bivši maneken, koji je pozirao za brojne časopise.

Njih dvojica nikada nisu potvrdili vezu, ali je poznato da je Kelvin i prethodno bio sa dosta mlađim momcima od sebe. Recimo, nekoliko godina je bio u vezi sa Nikom Garberom, inače bivšom porno zvezdom, koji je tada imao svega 20 godina. Zanimljivo je i da je on svojevremeno istakao da nikada nije bio gej, te da "veruje u ljubav".

- Nisam gej, ali ne verujem u etiketiranje, verujem u ljubav - rekao je jednom prilikom.

Kelvin je pre veza sa muškarcima bio u dva braka. Prvi put se oženio 1964. godine za dizajnerku Džejn Sentr, sa kojom je proveo deset godina u braku i za to vreme su dobili ćerku. Potom se 1986. oženio svojom asistentkinjom, fotografkinjom Keli Rektor, ali se i od nje razveo 2006.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati